Privétraining

privetrainingDoor het drukke leven kan je vaak weinig tijd hebben om op de vaste tijdstippen op de training te raken. En net op die tijdstippen dat je tijd hebt is het geen training… Of je wil liever zonder andere mensen trainen op een aangepast tempo? Heb je al eens nagedacht over privétraining? Privétraining is 1 van de meeste effectieve methodes om snel je doel te behalen. Welk doel dat is bepalen we samen met jou. Privéles zorgt voor een betere fysieke uithouding, meer technische kennis of zelfs een grotere mentale sterkte en zelfvertrouwen.

Enkele van de voordelen van privétraining :
Persoonlijke aandacht van de instructeur : Tijdens onze privé training hoef je niet te zoeken naar aandacht van de instructeur zonder deze te moeten delen met andere studenten. Tijdens de algemene trainingen moet je vaak je beurt afwachten totdat de instructeur jouw kan opvolgen. Bij privéles bepaal jij als student zelf hoe traag of hoe snel de training vordert en is alles op je eigen tempo.

Aangepaste trainingen op jouw maat : Wij praten met jou om je doelen vast te leggen en aan de hand hiervan een volledig traject uitwerken dat je zal helpen om sneller je doel te behalen. Tijdens de trainingen gaan we je ook evalueren om ervoor te zorgen dat je sneller op alle verschillende punten kan stijgen van je beoogde doel. Vaak zijn studenten verbaast hoe snel ze hun doel bereiken als ze niet worden afgeleid door de vele prikkels op een open training.

Groter zelfvertrouwen voor jou, onze student : Tijdens onze private trainingen zorgen we voor een heel open sfeer waarin je gerust alle vragen kan stellen zonder andere mensen om je heen. Vaak krijg je op een regulier training de kans niet of durf je ze niet goed stellen door een mogelijk reactie van andere studenten en/of toeschouwers. Tijdens onze privéles zijn er geen toeschouwers en andere studenten en gaat alles door volledig zoals jij het wil.

Jouw tijd is jouw tijd : Je hoeft op een privéles nooit de pads of kussens vast te houden of nooit iemand zijn training buddy te zijn. Dit zorgt ervoor dat je veel meer training krijgt op dezelfde tijd waarop je anders tijdens de reguliere trainingen de helft van de tijd kwijt raakt om jouw partner te helpen trainen.

Privétraining kan volledig privé : Heb je een job of functie waarbij je niet op de voorgrond wil of kan treden, krijg je toch de kans om te trainen in iets dat jouw interesseert zonder dat hier ook maar iemand anders van hoeft te weten. Wij zorgen voor een maximale discretie volgens jouw voorwaarden en regels.

(Bijna) de hele dag ligt open voor jou : Op eender welk moment dat de instructeur beschikbaar is kan je vragen om te trainen. Werk je in ploegen of ben je vaak enkele weken in het buitenland? Geen probleem! Aan de hand van jouw kalender werken we een volledig schema uit dat per maand kan worden afgewerkt. Hierin zorgen we ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om snel goed te kunnen vorderen in de richting waar je naartoe wil.

– Mentale Coaching : Wat als je tijdens het dagelijkse leven iemand zou hebben die je altijd aanmoedigt, die je net die stap of ene sprong verder laat nemen dan je zelf dacht dat je kon gaan, en die miss wel een extra lach op je gezicht kan toveren? Dat kan spijtig genoeg niet…maar wel op onze privétrainingen : de instructeur blijft aan jouw kant staan tijdens de ganse training en blijft jouw pushen om het beste uit jezelf te halen op alle gebied. – Totaal Pakket : Wil je buiten ook fysieke en mentale training ook je voeding leren beheren of nog iets totaal anders? Laat het ons weten…als jij naar ons komt voor privétraining is het jou training… niet die van ons. Wij zijn er om je te helpen. Van het begin tot het einde.

Wil je graag meer info over onze private training aarzel dan niet en contacteer ons nu!

shshifting-1500x621