DNA FightScience

“Werkt dat nu echt?”

Is wellicht de meest gestelde vraag in gevechtssportclubs over heel de wereld. En terecht! Een kijkje in de krant of op het internet leert ons dat we in onzekere tijden leven waarin angst voor terrorisme, criminaliteit,… hoogtij vieren. Ontdek het verschil tussen gevechtsport en DNA fightscience zelfverdediging.

MMA is geen straatvechten…
Straatvechten is een gevaarlijk beest, mogelijks zelf met dodelijke afloop voor het slachtoffer. Het is niet te vergelijken met de gecontroleerde agressie van MMA in wedstrijdvorm. Een straatgevecht heeft ook vele gezichten. Geen enkel gevecht is hetzelfde: de ene moment kan het een vuistgevecht zijn in een of andere bruine kroeg, het andere moment kan je in een messengevecht in een donker steegje betrokken zijn. Daarom moet je een uitgebreid arsenaal aan technieken hebben om te kunnen overleven. In een echt zelfverdedigingsgevecht draait het niet om de boksring, boksregels & competitie… Nee, in een echt straatgevecht draait het om overleven en jezelf of andere beschermen tegen lichamelijke kwetsures en mogelijks dodelijke afloop.

fight

DNA: Defence In Attack
dnaHet DNA fightscience, door Andy Norman & Defence Lab, is een state of the art gevechtssysteem dat eigenlijk al 30 jaar in ontwikkeling is. Een 30 jarige evolutie van real-life ervaring, onderzoek, testen en toepassen. Dit allemaal in het kader om de eeuwige vraag te beantwoorden: “werkt dat echt.”

Het DNA fightscience systeem is gebaseerd op volgende principes:
– Wat is het meest krachtige menselijke instinct?
– Werkt het echt?
– Ontgrendel het totale potentieel in jouw DNA
– Onze specialiteit: Close Quarters Combat
– Leer, memoriseer, gebruik in stress-situaties

 

Ontdek waarom verschillende Hollywood productiehuizen kiezen voor realistische gevechten in films door het DNA fightscience systeem te gebruiken. Waarom zakenmensen, overal ter wereld, kiezen voor Defence Lab, om zichzelf te verdedigen. En nu ook vlakbij in de buurt, Defence Lab DNA Fight Science.

Nog niet overtuigd? Bekijk zeker onderstaande film over Defence Lab.

shshifting-1500x621